lördag, juni 21, 2008

tibetanska nunnor på slottet?

Jaha så var i stort sett midsommarhelgen över. eller inte riktigt. Sitter hemma hos Anna i stockholm och slappar lite efter dagens äventyr.

Midsommaraftonen firades på traditionellt vis med potatis sill och nubbe. Tog faktiskt två nubbar och tillsammans med två glas vin så var jag sen lagom rund under fötterna. Som tur var tog vi en långpromenad efter middagen så huvudet hamnade i balans igen. efter promenaden blev det glass med jordgubbar. Och jag får väl hoppas att det inte är några snuskiga polacker som har plockat dom. =)

Idag sov hela hushållet till ca 11.00. Grundade med en stadig frukost och sen drog familjen fredén minus alex plus mig iväg till ekerö och drottningholms slott. Otroligt vackert ställe. Anna gick på toa och tycdligen var det kö. När anna kom in i damrummet stod där ca 15 tibetanska nunnor i storlek small och stirrade på Anna. Däremot brister de ut i skratt. Dessa nunnor var ju på sin höjd 150 cm långa och ungefär lika breda. Anna däremot, är ju i storlek lång och smal så de fick sig ett gott skratt när flaggstången Anna äntrade scenen aka damtoaletten. Så kan det gå. Vem kunde ana att tibetanska nunnor åkte på bussresa till Drottningholms slott på midsommardagen?

Efter mycket bilande hit och dit,stannade vi på drottningholms parkering igen för att inta vår medhavda matsäck. Då det spöregnade ute fick vi äta den i bilen. Potatissallad och fortfarande fryst kassler. Mumma! =)

Nu blir det nog lite Geni med inriktning musik och, vem vet, kanske ett eller två glas vin??

ha en bra midsommarhelg folket!

Inga kommentarer: